Comunicat d’AFAIC

0

Concentració a la seu de l’Associació de Famílies Adoptants de les Illes Canàries, AFAIC,  divendres 1 de desembre, a les 18 hores.
Carrer Els Límits,1, Ties, Lanzarote.

L’Associació de Famílies Adoptants de Lanzarote, AFAIC:

Us convida a participar en aquesta concentració de clar compromís social, es tracta d’aportar cadascú el seu petit gra de sorra en suport a la nena Piedad.
Piedad és el nom fictici d’una nena de 5 anys, el futur de la qual en aquest moment està en joc.
Breument la història d’aquesta nena és una de tantes dels menors que són declarats en desemparament, i que als 6 mesos d’edat va passar a ser tutel.lada pels serveis socials del Govern de Canàries. Després de tres anys vivint en diverses institucions, la nena Piedad per fi va saber el que era tenir una llar i una família, quan fa quasi dos anys els Serveis Socials del Govern de Canàries la van donar en acolliment preadoptiu a una família de Tenerife. Dos anys en què per fi ha tingut la calor d’un pare i una mare, germans amb qui jugar que la volen i protegeixen, així com cosins, tiets, avis, etc..
En fi, tot un món ric en afectes que li proporciona l’estabilitat emocional que la nena necessitava.
Però tot això es pot veure trencat per la sentència d’una jutgessa del Jutjat de Família núm. 5 de Las Palmas, que ha decidit que la nena Piedad ha de tornar amb la seva mare biològica, una senyora a qui la nena ni tan sols coneix.

COMUNICAT D’AFAIC

Volem el millor per a la «Piedad»!

Deja tu Comentario

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

España: 12:35 h. | China: 19:35 h. | Aviso legal