Nous criteris del CCAA

0

El Centre Xinés d’Adopcions ha comunicat a les agències i Organismes acreditats noves normes de selecció i nous criteris d’acceptació i preferència de les famílies que sol·licitaran una adopció internacional a la Xina a partir de l’1 de maig del 2007.

Són normes clarament més restrictives i evidencien l’aplicació d’una nova política destinada a contrarestar el constant i imparable creixement de les sol·licituds internacionals enfront d’una gradual disminució dels menors adoptables.

Per publicar aquests criteris a la nostra web és oportú i necessari esperar una comunicació oficial del CCAA que no trigarà a aparéixer a la seva pàgina web.

Mentrestant han anat circulant diversos resums de les decisions anunciades. Podeu llegir-ne un de prou complet al Tauler de Notícies de Transmes

http://www.viajestransmes.info/pn/

El que sí que urgeix que es sàpiga és que les famílies que enviïn els expedients a partir de la setmana vinent és convenient que modifiquin el taló en dòlars que s’adjunta a l’expedient en favor del CCAA, que passa a ser de 620 dòlars USA en comptes dels 410 actuals.

Aquest nou import serà oficial a partir de l’1 de gener 2007, però en consideració dels temps d’arribada i registre al CCAA (una vegada l’expedient els ha estat entregat, el CCAA anuncia que tarda entre 20 i 30 dies a registrar-lo) és millor passar ja a l’import de 620 dòlars, per evitar el que va passar quan es va realitzar el canvi de 365 a 410 dòlars, que va obligar moltes famílies a realitzar i enviar un nou taló per l’import de 45 dòlars.

Publicarem més informació tan punt sigui possible i la informació certa.

Deja tu Comentario

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

España: 12:34 h. | China: 19:34 h. | Aviso legal